Medi anders

Wat doet haarkliniek de Kroon?

Geplaatst op

Op deze blog bespreken veel medische zaken. Dat had je kunnen weten als je een aantal blogs hebt gelezen, maar dat had je ook aan de naam kunnen zien. We behandelen binnen de medische wereld ook een aantal ‘andere’ zaken, zaken die je misschien wat meer interesseren. Bijvoorbeeld het werk van haarkliniek de Kroon. We gaan hier graag op in door je uitgebreid te vertellen wat zij voor je betekenen en wat je van hen kunt verwachten. Lees je snel verder? 

Wat doet haarkliniek de Kroon?

Laten we eerst maar beginnen met de hoofdvraag; wat doet haarkliniek de Kroon nu eigenlijk? Dit bedrijf houdt zich bezig met haartransplantaties voor iedereen. Een haartransplantatie wordt over het algemeen gedaan op twee manieren: FUE (follicular unit-extraction) en FUT (follicular unit-transplantation). Haarkliniek de Kroon richt zich in het specifiek op de FUE-haartransplantatie. Deze methode zorgt ervoor dat vanuit het achterhoofd kleine haarzakjes worden weggehaald en geplaatst op het ontvangstgebied. Op deze manier zul je weer een gezonde bos haar krijgen op de plek die je wilt, zonder al te veel pijn of een lang herstel.  

De werkwijze

Het is ook niet geheel onbelangrijk om even de werkwijze van haarkliniek de Kroon te bespreken. Je raakt dan wat meer bekend met deze kliniek en voelt je dan ook misschien wat meer op je gemak bij hen. Dat is ook precies de bedoeling van hun praktijk. Zo is het hun missie om iedere patiënt op een persoonlijke manier te behandelen, maar wel met de technologie en kennis van een grote praktijk. Kortom; je kunt er van op aan dat je je op je gemak voelt én dat je een goed resultaat hebt na de haartransplantatie. 

Het proces

Bij haarkliniek de Kroon zul je eerst op gesprek gaan. Er wordt aan jou uitgelegd wat je kunt verwachten, hoe het proces eruit zal zien en wat je moet weten over voorbereiding en herstel. Na dit gesprek plan je een afspraak in en ga je het traject in. Is de transplantatie gedaan? Dan mag je gewoon lekker naar huis om te herstellen! Heel rustig en vertrouwd dus. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van alternatieve geneeskunde.

Contactgegevens

Via info @ medi-anders.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden