Heeft u vragen
035 - 64 24 838
06 - 288 70 427

>>Osteopaat Anke Beernink

Anke Beernink D.O. -MRO®.

Anke Beernink - Osteopaat Soest & BaarnAnke is sinds 2001 volledig geregistreerd osteopaat. Ze is lid van zowel de NRO als de NVO. Zij heeft haar opleiding gedaan bij de I.A.O. in Gent. Sindsdien is zij osteopaat in Soest.

De osteopathie waar Anke voor staat is de osteopathie zoals de grondlegger A.T. Still dat is begonnen. Vanuit de osteopathie heeft zij de anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie grondig bestudeerd. Maar doordat zij zich verder heeft ontwikkeld met cursussen en werkervaring kan zij deze kennis op een dusdanige manier hanteren dat zij ook daadwerkelijk bij het grootste deel van haar cliënten de oorzaak van de klacht kan vinden. En daardoor zijn de resultaten goed. Het is een combinatie van de theoretische kennis en de praktijkgerichte kennis die haar die mogelijkheden heeft gegeven. Vele cliënten ervaren dat ook op die manier.

De cursussen die zij in de osteopathie heeft gedaan staan onder het kopje cursussen op deze website.

Hiervoor heeft Anke in de fysiotherapie gewerkt en kwam door een cursus Cranio-sacraaltherapie aan de I.A.O. in aanraking met de osteopathie.

Anke is in 1987 afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien verschillende cursussen en opleidingen gedaan die nu ook weer van toepassing zijn in de osteopathie.
De opleidingen die Anke heeft gevolgd zijn Haptonomie en Manuele Therapie Marman. De cursussen die zij heeft gedaan zijn manuele lymfdrainage, sportfysiotherapie, zwangerschapsgym en babymassage. Door deze cursussen is Anke zich ook al in de tijd van de fysiotherapie zich steeds meer gaan specialiseren in de behandeling van baby's.

Verder is Anke getrouwd en moeder van 3 kinderen, Michelle (1995), Sascha (1997) en Boudewijn (1999) en heeft daarbij ook als hobby's gitaarspelen, zingen en in de tuin werken.