Heeft u vragen
035 - 64 24 838
06 - 288 70 427

>De praktijk

Praktijk Osteopathie Soest en Baarn

Osteopathie is een veilige holistische geneeswijze waarbij gekeken wordt naar de oorzaak van uw klacht. De osteopaat doet dit d.m.v. een vraaggesprek en een onderzoek. Is het voor de osteopaat duidelijk waar de klacht vandaan komt gaat deze over naar de behandeling. De behandeling is uitsluitend manueel, dit betekent met de handen, dus zonder apparatuur. Verder uitleg over osteopathie kunt u vinden onder het kopje osteopathie.
Bij een osteopaat kunt u terecht zonder verwijzing van de huisarts. We werken samen met de huisarts of andere disciplines.
De osteopaat in deze praktijk heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van baby`s en kinderen en volwassenen.

Geregistreerde Osteopaten

Een geregistreerde osteopaat die geregistreerd is bij het NRO is herkenbaar aan de titel D.O. -MRO®. De osteopaat in deze praktijk is lid van de NVO (nederlandse vereniging voor osteopathie) www.osteopathie.nl  en van de NRO (nederlandse registratieraad voor Osteopaten D.O.) www.osteopathie-nro.nl. Door deze registratie zijn de osteopaten verplicht nascholingscursussen te volgen. Alleen de osteopaten die geregistreerd staan mogen de ditel D.O.-MRO voeren. De NRO heeft ook een klachtencommissie.

Afspraak maken

Dit kunt u doen via de mail of telefonisch. Indien u het antwoordapparaat aan de lijn krijgt spreekt u dan duidelijk uw telefoonnummer in dan wordt u gebeld zodra dit mogelijk is.  Het telefoonnummer is 035-642 48 38 of mobiel: 06-288 70 427 (indien er niet wordt opgenomen kan het zijn dat de osteopaat aan het werk is, spreek dan een boodschap in).

Contact via mail

U kunt de praktijk ook bereiken via deze site onder "contact"

Praktijkadressen

Parklaan 19, te Soest
(maandag, dinsdag(avond), donderdag(avvond) en vrijdag(avond))

Oosterstraat 1D te Baarn (gezondheidscentrum)
(woensdag)