Heeft u vragen
035 - 64 24 838
06 - 288 70 427

Vergoedingen 

De osteopaat, Anke Beernink,  die in deze praktijk werkt is aangesloten bij de registratieraad voor osteopaten, de NRO. Dit is ook een voorwaarde om vergoed te worden door de zorgverzekeraars. Tevens heeft deze osteopaat een AGB code welke op de factuur vermeld staat.

Indien een AGB code bij de zorgverzekeraar niet vermeld staat is dit omdat de zorgverzekeraar de gegevens in de zorggids niet heeft bijgewerkt. De praktijk staat in de zorggids onder praktijk voor osteopathie. Mochten de medewerkers van de zorgverzekeraar ook dit niet kunnen vinden kunt u ook onder de namen van de osteopaten zoeken. Een osteopaat heeft geen contract met een zorgverzekeraar, alleen een vermelding in de zorggids.

Na de behandeling krijgt u direct een factuur. Deze kunt u per pin of contant betalen. Deze factuur kunt u opsturen naar de zorgverzekeraar. Indien het bedrag wordt overgemaakt zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

Afspraken die niet 24 uur voor de behandeling zijn afgezegd, worden in rekening gebracht (inclusief overmakingskosten).

Mocht er dan alsnog een probleem zijn met de vergoedingen bij de zorgverzekeraar neem dan contact op met de desbetreffende osteopaat zodat het zo snel mogelijk opgelost kan worden.

De lijst van 2018 is al bekend betreffende de vergoedingen voor osteopathie. Er is nog een andere verzekering die niet op deze lijst staat en dat is het UMC. Per behandeling krijgt u het volledige bedrag en bij de aanvullende verzekering kunt u zelf kiezen hoe hoog het bedrag moet zijn waarvoor u verzekerd bent.