Heeft u vragen
035 - 64 24 838
06 - 288 70 427

De behandeling bij de Osteopaat

De osteopaten hebben een zo goed mogelijk holistische werkwijze, waarbij dus ook uitgebreidt gekeken wordt naar de klachten en de oorzaak van de klachten. De oorzaak van de klachten worden dan behandeld.

  • Voor de behandeling vindt een uitgebreid vraaggesprek (anamnese) plaats waarbij een beeld wordt gevormd omtrent de oorzaak van de klacht.
  • Daarna vindt een uitgebreid lichamelijk onderzoek plaats waarbij naar de beweeglijkheid wordt gekeken van de organen, spieren gewrichten in relatie met de klacht.
  • Door de vrij grote kennis van het gehele menselijk lichaam weet een osteopaat wat hij wel en vooral wat hij niet moet behandelen. Veiligheid staat voorop.
  • Bij twijfel wordt de patiënt terugverwezen naar de huisarts voor verder onderzoek.

De behandeling duurt 45 minuten. De eerste keer wordt gekeken naar de anamnese (welke online ingevuld kan worden), wordt er onderzoek gedaan waarna overgegaan wordt op behandeling.

Afspraken die niet 24 uur voor de behandeling zijn opgezegd, worden in rekening gebracht.

 

De behandeling kan verder aangevuld worden met voedingsadviezen voor de organen die dit nodig hebben of om de algemene immuniteit te verbeteren. Deze voedingsadviezen zijn vrijblijvend.

Indien u hierover nog vragen heeft kunt u terecht bij de osteopaat in deze praktijk, hierbij kunt u via contact uw vraag stellen.

Het is nu ook mogelijk om een afspraak zelf in te plannen. Dit kunt u doen via de contact pagina. Het is dan nog niet definitief. Het kan zijn dat net ervoor iemand een afspraak heeft gepland. Als de osteopaat het accepteert, dus als deze plaats nog vrij is, krijgt u bericht. Ook als u een afspraak heeft krijgt u 48 uur van te voren bericht over uw afspraak.