Heeft u vragen
035 - 64 24 838
06 - 288 70 427

>>>Leerproblemen

Leerproblemen

Om goed gebruik te kunnen maken van alle zintuigen is het noodzakelijk dat de prikkels die de zintuigen moeten stimuleren op de juiste manier in de hersens binnenkomen zodat de hersenen dit kunnen verwerken.

Is dit niet mogelijk doordat bijvoorbeeld door de zwangerschap, de bevalling of erna blokkades ontstaan in de schedel, de wervelkolom of ergens anders in het lichaam, kunnen de hersenen of de communicatie tussen de verschillende hersendelen niet op de juiste manier functioneren. Deze blokkades kan door een osteopaat worden weggehaald zodat er een optimale situatie ontstaat tussen de hersenen, de oogmotoriek, het gehoor, het evenwicht en de coördinate van de rest van het lichaam.

Vaak zijn leerproblemen weer terug te koppelen naar de zwangerschap of de bevalling niet bij problemen met alleen de schedel of de eerste nekwervels maar dit kan ook komen bij kinderen die als baby last hebben gehad van reflux (teruggeven van voeding), darmkrampjes, verkeerde stand van de heupjes, kinderen die een groenige ontlasting hebben enzovoort.

Om duidelijk te weten of wij iets voor iemand met leerproblemen kunnen betekenen kunt u beter contact opnemen met de praktijk.