Heeft u vragen
035 - 64 24 838
06 - 288 70 427

Hieronder een verhaal van een pro-vaccin immunoloog in zijn geheel overgenomen vanuit want to know, nadat ikzelf ook ben geconfronteerd met het feit dat ik meer over vaccinaties vertel. Ik heb nooit verteld dat mensen niet moeten vaccineren dat wordt door anderen verteld. Lees en oordeel zelf en maak zelf voor 100% een eigen keuze of u wel of niet besluit om te vaccineren.

Pro-Vaccin Immunoloog erkent schokkende waarheid over vaccins.

Dr. Michael Gaeta – Oktober 2011 – Bron Want to Know

December 2011 © Nederlandse vertaling WantToKnow.nl  - Marieke Pril

Tot aan april dit jaar heb ik jarenlang lezingen gegeven aan gezondheidsprofessionals met als onderwerp de grote vaccinzwendel die er gaande is. Tijdens een van mijn seminars ontmoette ik een man die bestuurslid was van een vereniging van gezondheidsprofessionals, en hij nodigde me uit te spreken op hun nationale conferentie. Dat deed ik en ik kreeg 90 minuten de tijd de meest belangrijke punten te bespreken van mijn normaliter 7 uur durende seminar. Mijn verhaal veroorzaakte nogal wat ophef, en meerdere clinici bedankten me voor de moed die ik toonde door de waarheid te vertellen over dit controversiële onderwerp.
Later die dag zat ik in een panel bestaande uit vier personen die vragen beantwoorden van mensen die de conferentie hadden bijgewoond. Veel van de vragen waren direct gericht aan een gerenommeerd immunoloog in ons panel; of de uitspraken die ik vanmorgen had gedaan op waarheid berusten. Tot mijn grote verrassing confirmeerde zij alle beweringen die ik had gemaakt…!
De belangrijkste bewering was dat het zinloos is om medicijnen die de productie van antilichamen stimuleren, toe te dienen aan baby’s die te jong zijn om (zelf)antilichamen te kunnen produceren. Zuigelingen zijn in hun eerste jaar voor een groot gedeelte afhankelijk van niet gespecificeerde immuniteit, inclusief (hopelijk) immunoglobulinen uit moedermelk, om ze tegen infecties te beschermen. Tot ongeveer hun eerste levensjaar produceren ze zelf GEEN eigen antilichamen.
Ondanks dit fundamentele, wetenschappelijk bewezen feit, dringt de medische gevestigde orde erop aan dat we onze kinderen tot 24 vaccins toe laten dienen; wanneer ze twee, vier en zes maanden oud zijn, tijdens de bezoeken aan het consultatiebureaus. Op een of andere manier zijn de basisfeiten van de menselijke fysiologie en ontwikkeling kennelijk niet van toepassing waar het vaccinaties betreft..?!
Een stukje van de audioclip van het gesprek tussen een bezoeker van de conferentie en de immunoloog kunt u hier beluisteren. Deze immunoloog bedankte ervoor genoemd te worden in mijn presentaties, inclusief dit bericht, omdat ze waarschijnlijk heel goed weet dat iemand die de waarheid verteld over vaccins,  beroepsmatig zal worden ‘afgemaakt’ door de gevestigde medische orde en hun gehoorzame schoothondjes in de media. Het is professionele zelfmoord voor een ieder in de conventionele medische wereld om het onbetwistbare (onbewezen) te betwisten, waar het de aanname betreft over vaccins: dat ze effectief, veilig en noodzakelijk zijn.
Ik ben gestopt met het geven van lezingen over dit onderwerp in het openbaar, vanwege bovengenoemde. De aanvallen waaraan ik in de loop der jaren ben onderworpen worden steeds wreder; en omdat de mijn belangrijkste boodschap in mijn leringen gaat over persoonlijke verantwoordelijkheid, het toepassen van heelheid, en het openstellen voor het grootse van wat wij zijn, niet alleen vaccins. Hieronder een schokkend deel van het gesprek tussen de bezoeker en de vrouwelijke immunoloog.

Vraag: Dus de wetenschap stelt heel duidelijk dat in het eerste levensjaar de immunisatie (opwekken van immuniteit na blootstelling aan een antigeen) niet die reactie stimuleert die we verwachten te stimuleren.
Antw: Dat is correct.
Vraag: Waarin zit dan de rationaliteit om door te gaan met vaccineren als het niet doet wat het zou moeten doen?
Antw: De vaccins worden gegeven tijdens consultatiebezoeken. Het idee erachter is de ouders te trainen hun kinderen naar die consultatiebureaus te brengen. Wat eigenlijk echt belangrijk is, is het bezoek aan het consultatiebureau als je kind 1 jaar is. Maar de meeste ouders zouden hun kind misschien niet brengen als ze niet daarvoor 2, 4 en 6 maandelijks zouden moeten komen. Dus het is eigenlijk meer een soort training.
Interessant; onlangs was ik aan de telefoon in gesprek met een dame die vaccins toe dient. Ze zei: “Oh, je praat over vaccineren? Vergeet ze dan niet te vertellen dat ze ervoor moeten zorg dragen dat hun kind de 1e jaars vaccinatie krijgt, want de eerste drie (de 2, 4 en 6 maandelijkse) werken niet!”
Een kind dient erop te mogen vertrouwen dat vaccinatie(s) BEWEZEN VEILIG zijn! En vooral: bewezen NUT HEBBEN!
De hoofdpersoon in bovenstaand gesprek is dus niet een of ander kind met een blog, maar een vooraanstaand, pro-vaccin immunoloog. Zij weet meer over de gedetailleerde aspecten van de menselijke immunologie, dan ik ooit zou kunnen leren. Ik respecteer haar en haar jarenlange ervaring op dit gebied enorm. En ik was zo blij en opgelucht dat ik naast haar zat in het panel toen zij bevestigde wat ik en zoveel anderen al jaren lang vertellen over vaccins.
Ook al geef ik geen lezingen meer tegenwoordig over de vaccin zwendel, ik heb wel opnamen van het betreffende seminar beschikbaar, inclusief dia’s, notities, artikelen etc, voor diegenen die erin geïnteresseerd zijn.
Laten we de moed verzamelen om het onbetwistbare te betwisten over de algemene aanname van vaccins, en vragen stellen. Zijn ze effectief? Zijn ze veilig? Zijn ze noodzakelijk? De beste, meest rigoureuze wetenschap die we bezitten antwoord Nee, of op z’n minst, We Weten het Niet, op alle drie de vragen. En als je er helder en onafhankelijk over nadenkt kom je tot maar een conclusie; dat het bij vaccins alleen maar draait om financiële winst, niet om gezondheid. Ik heb al 21 jaar een natuurgeneeskundige praktijk, en nog nooit heb ik ouders gezegd hun kinderen niet laten te vaccineren; dat is namelijk een persoonlijke keuze. Waar het dus op neerkomt is het volgende; stel de moeilijke vragen, vindt je eigen antwoorden, en beslis zelf. Onze toekomst staat op het spel.
* * *
Voor meer essentiële en niet vermelde feiten over vaccins kunt u (gratis) de radioshow archieven raadplegen, en luisteren naar interviews met Dr Jeff Prystupa, toxicoloog, en Alan Phillips, oprichter van www.vaccinerights.com.

GEVAARLIJK VIRUS TREFT ENKEL GEVACCINEERDE KINDEREN IN VS EN CANADA

17 december 2014  uit www.healthbytes.me

 
In 11 Amerikaanse en 3 Canadese staten is het even mysterieuze als gevaarlijke EV-D68 virus uitgebroken, dat zeer ernstige ademhalingsproblemen kan veroorzaken. Opmerkelijk is dat het virus, waartegen geen medicijnen bestaan, tot nu toe enkel gevaccineerde kinderen treft. Eergisteren berichtten we nog dat Amerikaanse wetenschappers een verband hebben vastgesteld tussen de toename van autisme en het gebruik van cellen van geaborteerde baby’s in vaccins.

De symptomen van besmetting met EV-D68 lijken op die van griep, maar kunnen veel ernstiger worden. Dr. Mary Anne Jackson, hoofd van een ziekenhuis voor infectieziekten, verklaarde tegenover CNN dat dit virus ‘ernstiger is, omdat meer kinderen in kritieke toestand op de intensive care behandeld moeten worden. Dit is uitzonderlijk. Ik ben al 30 jaar kinderarts en heb zoiets nog nooit meegemaakt.’

Enkel ingeënte kinderen ziek

Het enterovirus D68, dat door hoesten, niesen of aanraken van besmette oppervlakten zoals deurknoppen kan worden overgedragen, heeft in de VS al meer dan 150 kinderen getroffen en is nu ook de grens met Canada overgestoken, waar 18 kinderen zijn besmet. Tot nu toe is er niemand overleden, maar tientallen kinderen moesten wel op de intensive care worden opgenomen.

Omdat er geen vaccinatie bestaat tegen EV-D68 is niet te voorspellen hoe ernstig de uitbraak zal worden. Eén ding hebben de jonge patiënten gemeen: ze waren allemaal ingeënt met de BMR-, griep- en/of polio vaccins. Het klopt weliswaar dat de meeste kinderen in Amerika en Canada zijn ingeënt, maar gezien het groeiende aantal geïnfecteerden wordt het steeds opvallender dat tot nu toe niet één niet-gevaccineerd kind ziek is geworden.

Niet gevaccineerde kinderen veel gezonder

In 2011 publiceerde het Journal of Virology een wetenschappelijk onderzoek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waaruit bleek dat de ingrediënten van gewone griepvaccins een belangrijk deel van het immuunsysteem van kinderen aantasten en ‘potentiële nadelen hebben die tot nu toe werden onderschat’. Het onderzoek werd uitgevoerd door voorstanders van vaccinaties, wetenschappers die hun hele leven al proberen om beter werkende stoffen te ontwikkelen.

De researchers onderzochten 27 gezonde, niet gevaccineerde kinderen en 14 wel gevaccineerde kinderen van rond de 6 jaar oud. Conclusie: de niet ingeënte kinderen hadden een beter werkend immuunsysteem en waren niet alleen beter beschermd tegen de griep, maar ook tegen andere virussen. Bovendien bleken niet gevaccineerde kinderen veel minder vaak ernstige ziekten te krijgen.

Uit een omvangrijk Duits onderzoek (KIGGS) onder ruim 17.400 kinderen kwam onder andere naar voren dat 12,8% van de gevaccineerde kinderen aan herpes leed, tegen minder dan 0,5% bij de niet-gevaccineerden.  Van de ingeënte kinderen tussen de 16 en 18 jaar oud heeft 15% tot 20% last van wratten; bij niet-ingeënte kinderen is dit percentage slechts 3%. Tevens hebben gevaccineerde kinderen een 5 x zo hoge kans op astma, een 2 ½ x zo hoge kans op huidziekten en een 8 x zo hoge kans op hyperactiviteit.

Alle vaccins besmet, veroorzaken permanente schade

Donald W. Scott, heruitgever van The Journal of Degenerative Diseases en medeoprichter van de Common Cause Medical Research Foundation, brengt vaccins in verband met AIDS en het Amerikaanse onderzoek naar biowapens. Volgens hem zijn vaccins besmet met mycoplasma’s en nanobacteriën die de wanden van gezonde cellen vernietigen. Dit blijkt al sinds 1997 bekend te zijn, maar de autoriteiten hebben niets met deze informatie gedaan.

Garth Nicolson, celbioloog en heruitgever van het Journal of Clinical and Experimental Metastasis enhet Journal of Cellular Biochemistry en lid van 28 redacties van wetenschappelijke vaktijdschriftenis wellicht de gezaghebbendste wetenschapper die dit heeft bevestigd. Nicolson stelt zelfs dat alle gevaccineerde mensen hierdoor zijn beschadigd en degeneratieve ziekten ontwikkelen, waar de farmaceutische industrie vervolgens hun hele leven lang dik aan kan verdienen.

Dr. Larry Palevsky is een New Yorkse kinderarts die 10 jaar lang zijn patiënten routinematig vaccineerde, totdat hij merkte dat hij het oogcontact met hen verloor. Dat was de reden dat hij de vaccins nauwkeurig begon te onderzoeken, waarop hij constateerde dat ze allemaal met virussen zijn besmet die zo klein zijn, dat ze niet kunnen worden verwijderd. Inmiddels gebruikt hij geen vaccins meer en behandelt hij kinderen die door vaccinaties autisme en andere neurologische beschadigingen hebben gekregen.

Voortbestaan mensheid in gevaar

De stoffen in vaccins veroorzaken een groot aantal mutaties in het menselijk lichaam, waardoor superkiemen, gevaarlijke virussen en (resistentie voor) bacteriën kunnen ontstaan, die niet alleen toekomstige generaties, maar het voortbestaan van de hele mensheid bedreigen. Steeds meer gevestigde wetenschappers erkennen inmiddels het gevaar van vaccins, en dringen aan op een radicale koerswijziging. (1)