Heeft u vragen
035 - 64 24 838
06 - 288 70 427
  • stockxpertcom_id3176701
  • stockxpertcom_id655496
  • stockxpertcom_id94571
  • stockxpertcom_id9694632

>Orthomoleculaire Therapie

Orthomoleculaire Therapie

Praktijk voor complementaire geneeskunde

In 2002 is de praktijknaam verandert in TARA MONADE. Tara staat voor godin van het medegevoel en monade is het yin-yang teken. Yin staat meer voor intuïtie en yang meer voor het rationele. Rationaliteit en intuïtie kunnen niet zonder elkaar.

Voor de naam van de website is gekozen voor medi-anders om aan te geven dat zowel osteopathie als orthomoleculaire geneeskunde niet zozeer alternatief is maar wel een meer holistische benadering heeft dan de reguliere geneeskunde. In deze praktijk staat de patiënt op de voorgrond en om het genezingsproces voorspoedig te laten verlopen is er een mogelijkheid dat de osteopathische behandeling ondersteund kan worden door middel van orthomoleculaire geneeskunde. Dit is een mogelijkheid en alleen als de patiënt hiermee akkoord gaat.

De combinatie van de osteopathie met de orthomoleculaire geneeskunde wordt verder uitgediept door middel van deskundige voedingsadviezen. Deze voedingsadviezen zijn gericht op de persoon en op de organen die een ander voedingspatroon vereisen. Deze voedingsadviezen staan losgekoppeld van de voedingssupplementen.

Over voedingssupplementen wordt alleen advies gegeven aangezien Anke geen orthomoleculair therapeut is.

Doordat de praktijk zich wil verbreden in de toekomst door uitbreiding van meerdere disciplines is de naam verandert in praktijk voor complementaire geneeskunde.

Het telefoonnummer momenteel gebruikt wordt is 035-642 48 38. Het andere telefoonnummer 035-6013534 is momenteel niet actief in gebruik.


Anke heeft de opleiding orthomoleculaire geneeskunde gedaan in 2001-2002. De orthomoleculaire geeft vaak een goede ondersteuning bij de osteopathie omdat in onze voeding de voedingsstoffen niet voldoende aanwezig zijn die we nodig hebben. Daarom ontstaan er vaak tekorten van bepaalde voedingsstoffen welke door middel van voedingssupplementen aangevuld kunnen worden. Voor het gebruik van voedingssupplementen kan Anke hierdoor voldoende advies geven.