Heeft u vragen
035 - 64 24 838
06 - 288 70 427

>>Cursus osteopathie en spijsvertering

Cursus osteopathie en spijsvertering

04-11-2016

Cursus osteopathie en spijsvertering

Cursus osteopathie en spijsvertering

Door omstandigheden kan deze cursus niet doorgaan maar volgend jaar zeker.

Deze cursus is bedoeld voor de mensen met onduidelijke klachten, zoals ontstekingen, je moe voelen, niet lekker in je vel zitten. Heel veel klachten zijn toe te schrijven aan een minder goed werkende darmen. Het is de plaats waar de buitenwereld naar binnen gebracht moet worden om ons van de juiste voeding te voorzien. Maar die voeding moet eerst worden afgebroken door het darmslijmvlies en de darmflora. Dit is te verbeteren door middel van voeding, een goed werkend darmslijmvlies en darmflora. Met deze cursus kan men meer inzicht krijgen wat men kan doen om dit te verbeteren. Het geeft goede handvaten om mee te gaan beginnen.

Osteopathie is een vorm van therapie waarbij men op zoek gaat naar verlies van beweging. Dit kan ook gebeuren ter hoogte van de spijsvertering.

De spijsvertering is afhankelijk van de beweeglijkheid van de rugwervels en van het zenuwstelsel en andersom. Ook de organen van de spijsvertering zijn afhankelijk van beweging ten opzichte van elkaar.

De organen zijn afhankelijk van de voeding die we moeten verteren op de juiste manier.

De cursus geeft informatie over hoe u uw gezondheid zelf positief kunt beïnvloeden, en over de mogelijkheden van osteopathie als zich problemen met de spijsvertering voordoen.

Alle bovengenoemde aspecten komen aan bod.

Het is een zeer nuttige en informatieve cursus. De cursus is al een paar keer met veel succes gegeven. Tijdens de cursus krijgt u ook een duidelijke handout om het rustig thuis na te lezen.

tijd: maandag 19:30-21:30 uur
startdatum: 14 november 2016 - 3 lessen
plaats: de Speeldoos Theater Baarn, Rembrandtlaan 35 te Baarn

docent: A. (Anke) Beernink osteopaat
 
prijs:  € 62,50