Heeft u vragen
035 - 64 24 838
06 - 288 70 427

>>>Koemelkallergie

Koemelkallergie

Koemelkallergie is goed te behandelen met bioresonantie. Een allergie in het algemeen al een overbelasting van het spijsverteringssysteem. Men kan in het algemeen zeggen dat het vat overloopt en daarom noemen we vaak een allergie een eindstation.

Een recentelijk onderzoek van de vereniging kritisch prikken heeft aangetoond dat bijvoorbeeld ook vaccinaties een oorzaak kunnen zijn van de toename van het aantal allergieën. Met vaccinaties wordt namelijk het eerste station van het immuunsysteem overgeslagen waardoor het lichaam niet meer in staat is om op een adequate manier te reageren. Normaal komen zieteverwekkers via de spijsverteringskanaal binnen en dit deel van het immuunsysteem wordt niet geaktiveerd bij vaccinaties waardoor vaccinaties de oorzaak kunnen zijn van de toename van het aantal allergieën.

In de dayly Mail van 14/12/2010 Catching flu early could protect you from asthma, wordt verslag gedaan van een nieuw onderzoek (gepubliceerd in Journal of Clinical investigation), dat wederom bevestigt wat eerder uit talloze vergelijkbare onderzoeken , alsmede uit epidemiologisch onderzoek al bleek, namelijk dat het doormaken van infecties op jonge leeftijd bescherming biedt tegen astma en andere allergieën. (bron NVKP)

Door middel van bioresonantie behandelt men de koemelkallergie tot diep in de cellen en kan men op duur weer koemelk gebruiken.